LIFESTYLE - TOVE CASTOR

HIS & HERS – I WISH 16-17/12

”His & Hers – Att jag önskar mig tekniska, praktiska prylar hör inte till vanligheten däremot ser jag tydliga mönster att just de presenterna/klapparna verkar vara enklare att köpa. Till viss del kan jag ju förstå det, jag är kanske inte helt enkel att hitta rätt till (fast läser man bloggen borde det ju vara görenkelt?!). Själv harjag av någon outgrundlig anledning börjat researcha värmespolar. Måste bero på att jag i vår Pod utan att ha tänkt igenom det här noga utsåg 2017 som året jag kommer fokusera på håret och bli något mer fåfäng. Så varför inte värmespolar under granen? Samtidigt hoppas jag då att Han kan tänka sig at önska sig en Sodasteamer, en ny så jag kan slänga den lastgamla, för egentligen vill jag inte slösa en av mina önskningar på just en Sodasteamer för då vet jag att det är just en sån jag får”

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.