INSPIRERAS AV SVART

Jag tar en runda på “internetgatan” nästan varje dag, vissa webshoppar tittar jag förbi varje dag för vem vet när det dyker upp något nytt. Idag fastnade jag för några svarta vardagsfavoriter som inspirerar mig. Tex den tunna stickade tröjan från Acne som har överdimensionerat långa ärmar och tishan med mesh-ringning från Ragdoll LA. Tillsammans med Olivia Newton John höga skinnbyxor är de lika snygga som klänningen från Other Stories är och toppen från Ganni med volangärm. Vardagsskönt promenerar man omkring i ett par svarta Puma Basket och som accent blir leopardväskan från Zadig et Voltair och 0-ringarna från Pernille Corydon helt perfekta.

Det här är plagg att bära måndag till torsdag, plagg att bära ofta och plagg att bära med varandra. 

Written By
More from Tove Castor

NEW IN – BASKER

Jag fick lite feeling idag så direkt efter pressfrukosten i Gudrun Sjödéns...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *