BEAUTY - TOVE CASTOR

TA BORT TATUERING – STATUSUPPDATERING

Min tatuering är nästan borta, i vissa ljus ser det mer ut som ett mindre blåmärke men tittar man nära ser man en svag blomma. Jag och Malin Tilja var uppe på hos Jeanette och Amanda på Eraze häromdan, det har blivit något jag faktiskt ser fram emot fastän det i all ärlighet gör lite ont. Det gör lite ont men det är varje gång över på under minuten, kanske tom 30 sek, och nu är den nästintill borta. Det jag ser fram emot är att träffa tjejerna. Det är lika roligt varje gång!

Att ta bort tatueringen känns, IPL:en däremot, den känns inte alls och jag kan knappt bärga mig förrän hela behandlingen är klar. Tänk att inte längre behöva raka benen. Just den här gången var behandling nr3 så vi har ett par besök kvar men som sagt, besök jag faktiskt ser fram emot för det är alltid så trevligt!

 

ERAZE

Jag och Malin.

Så här såg min tatuering ut innan senaste behandlingen.

TA BORT TATUERING ERAZE

 

IPL:en är också en laser som ger sig på hårsäcken och förhindra tillväxt. Om jag inte minns fel krävs 8-10 behandlingar, hur många är beroende på genetiken gissa jag, vi har ju alla olika hårkvalitet.

ERAZE IPL

ERAZE IPL

 

Över sommaren kommer vi att ta en paus, men jag kommer inom kort att lägga upp en bild på tatueringen och på hur det ser ut efter senaste besöket, för nu har det hänt ännu mer, jag ska bara låta huden vila lite innan jag tar en bild. Nu kommer utmaningen att skydda området från sol under sommaren eftersom huden är extra känslig kan det bli pigmentsfläckar om man inte är försiktig. Spf 50 är det som gäller och allra helst ingen sol alls på området. Kirurgtejp tänker jag, helre en vit fyrkant än pigmentsfläckar resten av livet. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *