FASHION - TOVE CASTOR,  LIFESTYLE - TOVE CASTOR

PYJAMAS – ON MY MIND

Ja, det är ju inte bara just nu, jag har haft pyjamasen på hjärnan ganska länge nu. Jag vill att den ska vara svart, ev print på svart bitten, byxan får gärna vara lite fitted. Den vida, raka, långa byxan som varit aktuell ett tag är inte riktigt min grej. Kanske tappar jag intresset när jag hittat den men fram till dess vill jag inte erkänna hur mycket tid jag ägnar åt att scanna nätet efter det perfekta pyjamas setet. 

Jag vill styla den med flats i herrmodell, loafers, vita sneakers och tofflor och bära den under kappa både till vardags och fest såklart. Blir lätt bra PPA (pris per användning) på en sådan dress då man kan sova i den i åratal efter att man tröttnat på att bära den på dagen. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.