FASHION - TOVE CASTOR

PALJETTBONANZA – TITTA NÄRA PÅ TOMMY HILFIGER!

Paljettproderier och paljettbrokader har för mig inte varit synonymt med Tommy Hilfiger men idag har jag tittat nära, riktigt nära och just nu är paljettbroderier det enda jag kan tänka på. Den här kollektionen hade passerat förbi mig i periferin och det känns faktiskt lite oförtjänt.

Hilfigers runwaycollection var som ett kärleksbarn mellan Ida Sjöstedt och Karl Alfred. Nu är Hilfiger ett större varumärke än dem båda tillsammans och jag hör att det låter helt galet men det var ett kärleksbarn! Det var en bonanza med sailorinspirerade snitt, traditionella sjömanstatueringar i paljettboroderi och helpaljettbrokad, tänk så och mixa det med urfina klackar, tiaror och lurexstrumpor. Precis så.

 

tommy hilfiger aw16

tommy hilfiger aw16

TOMMY HILFIGER AW16

TOMMY HILFIGER AW16

tommy hilfiger aw16

 

Jag måste erkänna att jag gillar det. Jag älskar skorna och strumporna och kan inte låta bli att förföras lite av krocken mellan damigt och något helt annat. Det här känns nytt och retro på samma gång och är som en uppföljning på alla insektsbroderier som vi sett ett tag fast 2.0.

Jag passade på att äta frukost i form av fruktsallad och kaffe, träffa Hilfigerpersonalen och pressfolket från AWB samtidigt som jag snegla på vad Martina Bonnier tittade lite extra på.  det är ju alltid intressant.

 

tommy hilfiger aw16

 

Självklart fanns det också mycket mer att titta på, allt som jag förväntat mig, för visst fanns det loggor, sportplagg, sportinfluerad streetwear och traditionell preppy också. Tillsammans med denim en hel del randigt och en touch av leopard. Den kritsträcksrandiga collegetröjan och dressade collegebyxorna i blått skulle jag inte ha något emot att bo i på båten i sommar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *