AVAVAV – MINA FAVORITER FRÅN ETT VARUMÄRKE JAG MISSAT

Jag vet att det är många av er som älskar Monki, Weekday och Cheap Monday men jag ser också att samma personer gärna mixar upp det med tex Rodebjer. Av någon outgrundlig anledning verkar det som en garderobskombination som många gillar.Nu kommer ni att bli glada AVAVAVkan vara ditt nya favoritmärke!

Själv hade jag missat det helt och jag tror därför att ni kanske också gjort det men nu ör det dags att ta en titt!

Ta en titt på AVAVAV!

*köplänk

Efter framgångar med Cheap Monday, Weekday och Monki, så går nu grundaren Linda Friberg vidare in på en helt ny väg med AVAVAV.

“Jag blir ändlöst inspirerad av energin och kreativiteten jag ser inom street fashion. Samtidigt har jag insett att det är omöjligt att bortse ifrån all överproduktion och restprodukter som inte tas tillvara på” menar Linda Friberg.

Hennes metod är att att ta tillvara på överskottet av lyxiga textiler från exklusiva märken för att sy upp egen design för AVAVAV och på så sätt Jan hon erbjuda high-end fashion av hög kvalitet fast i limiterade upplagor. Vilket såklart vi älskar för då blir plaggen mer unika!

En kaftan i avslappnad rosarandig bomull/så snygga slip in pumps och snygg outfit i sin helhet/Mini pouch i älsklingskombinationen rött och rosa(såå snyggt till svart!)/Klassisk kjol i A-linjemodell som stilmässigt håller i tid och evighet.

Ta en titt på AVAVAV!

Och håll utkik här på bloggen för jag har tittat närmare på fler nya svenska varumärken som jag vet att ni kommer älska!

Tags from the story
, ,
Written By
More from Tove Castor

DAGENS OUTFIT FRÅN LAS VEGAS TILL YOSEMITE

En outfit från en tidig morgon i Las Vegas, genom Death Valley...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *