GARDEROBSFYND ELLER KLASSIKER?

Garderobsfynd eller klassiker eller både och?

Jag har varit inne på det här med kapselgarderoben tidigare och även om jag i praktiken tilltalas så av tanken är jag mindre sugen på att öronmärka mina plagg och bara ha dem framme ett kvartal i taget. Jag älskar ju mina kläder och har en grym separationsångest. Däremot tenderar ju garderoben då att bli lite full, så full att jag inte ser träden för all skog. Men om man väljer att se livet från den ljusa sidan så har jag den här våren (eller högsommaren som det varit) hittat en massa snyggt i min egen garderob som jag glömt bort att jag hade. Det är nästan uteslutande så att jag vänt, och längtat efter tt använda, kläder jag redan har och det är ju grymt bra!

Den här klänningen är det perfekta exemplet på allt jag hittils sagt. Den köpte jag för två år sedan men hittades i garderoben för ett par veckor sedan. Den här klänningen känns årstidsfri, den passar lika bra på sommaren som på nyårsafton och lika bra på en sightseeing i Vatikanen som med klackar på ett cocktailparty (eller till och med nyår). Med flipflops är den härligt slapp och luftig för att klara en varm sommardag eller med sneakers snygg på jobbet eller i stan.

Hur som helst är det en grym investering och om jag glömmer bort den igen så kommer jag bli lika glad om ytterligare två, tre eller fem år när jag hittar den igen!

 

Klänning/&Otherstories, Väska/Bukvy, Sneakers/Rodebjer och på den andra bilden ett par klassiska Birkenstocks!

 

Written By
More from Tove Castor

Vitaminboost!

Det är vad jag behöver. Undra om inte juicetrenden är ett direkt...
Read More

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *