LIFESTYLE - TOVE CASTOR

WORKING STUFF OUT

Finns det något bättre sätt att få ordning och reda i huvudet än att stänga av, slå på musiken och bara gå, gå och gå? Kanske är det så för alla, det kan jag inte svara på men jag har vänner som inte skriver under på det, men i mitt huvud är det krig bland tankarna. idéerna slåss om att få bli tänkta på och jag vet inte om jag nånsin hinner tänka klart en tanke innan någon annan tar över. När vilar hjärnan egentligen?

Jag tror bestämt att det var veckan innan Valborg som jag kom igång med powerwalks igen och det har nästan blivit ett måste. Egentid på hög nivå!
Ändå kan jag inte låta bli att tycka att det stör lite i tidsschemat…för herregud va tid det tar! Att lägga 45 minuter varje dag på något där inget blir gjort.det syns här hemma kan jag säga. Men det känns också i kroppen, syns på kroppen och har medfört att mina kläder sitter bättre än på väldigt länge och det är ett belöningssystem som funkar på mig!

Hur jag ska lösa det här när vi är ute med båten det återstår att se för på de små öar där vi brukar lägga till kan det vara svårt att få ihop lite mer än 100 steg på en deg. Men äh, det tar vi då!

Tack för alla glada tillrop på instagram! Jag blir extra glad för att ni tycker att jag är lika stylish i träningskläder för jag kan ju inte låta bli att tycka att det är så mycket roligare om jag känner mig klädd för uppgiften och klädd som mig själv. Och från den allra första dagen där i april så har jag gått med Avicii i lurarna <3

 

Funktionskläder med support från Freddystore och sneakers från Adidas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.