Get the Glow - Isadora Face Glow Prisma Wheel
BEAUTY - TOVE CASTOR

UNICORN GLOW MED ISADORAS PRISMA WHEEL

Get the Glow med Isadora – Unicorn Glow

Highlighter, Skimmer, Strobe eller Glow, kärt barn har många namn och det finns oändligt med produkter på marknaden. Glow kan du uppnå med allt från oljor till creme- och puderprodukter. Vilket du väljer är efter tycke och smak. Själv använder jag både och eller rättare sagt alla tre. Eller fyra rättare sagt för jag älskar också de flytande varianterna. 

Det som känns lite nytt den här våren är däremot att jobba med glow i olika nyanser. Make up Artister har använt sig av dessa länge men kanske har vi inte allihopa använd dem till vardags? 

Prisma Wheel består av fem ljusreflekterande puderskuggor som du kan använda som både highlighter och ögonskugga. Här kan man jobba lager på lager eller så kan man blanda i lite i sin vanliga skugga för att få till det där lilla extra. Nyanserna kan du använda för sig eller så blandar du dem för att uppnå en holografisk effekt. Själv blir jag så sugen på att dra ett par varv med borsten för visst får man lite Princess Sparkle-, My Little Pony-, Unicorn-vibbar!

Förutom högst upp på kindbenet brukar jag applicera lite i amorbågen för en snabbare lipplump får man leta efter. Det är ju det som är hemligheten med ljusreflekterande produkter, de lyfter fram och upp så lite under yttersta kanten på brynet hör också till vanligheten. Sedan, när värmen väl kommer och jag kan gå något mera lättklädd kommer jag självklart också att applicera lite glow på nyckelbenen.

Tidigare har man köpt dem mer en och en men nu kommer de alltså i paletter och det finns såklart fler varumärken som kommer med liknande paletter som Isadoras. Face Glow Prisma Wheel är en del i Isadoras kollektion Get the Glow som landar i butik v.19. Ett budgetfynd!

 

Swatches – Klicka på Play så ser du hur vardera nyans ser ut på min hand.

​​

Isadora Face Glow Prisma Wheel
Get the Glow – Isadora Face Glow Prisma Wheel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.