BEAUTY - TOVE CASTOR,  FASHION - TOVE CASTOR

BOOSTA MED FUKT!

Nu när kylan är här är det verkligen läge att boosta huden med fukt. Luften blir väldigt torr när det är så här kallt, håret blir statiskt och läpparna nariga och i sanningens namn så hotar de med ännu mera kyla. Jag är inte helt nöjd men vi får göra det bästa utav det. Börja med att ta hand om din hy, det mår man alltid gott av och mitt bästa tips är att använda olja till allt!

Det är nu du ska investera i ett serum. Jag är helt fast när det kommer till serum och älskar de oljebaserade. Serumet bär du under din dagcreme och i sanningens namn så använder jag först serum, sedan vitamin A crème och därefter en fuktcreme. Tre lager fukt och min hy älskar det!

 

serum decleor emmas beauté pacifique biotherm maria åkerberg

 

Det finns mängder med serum på marknaden, här är några av de jag provat. Varför inte fråga i butiken om ett prov om du är osäker på märke? Min favorit just nu är Beaute Pacifique men jag är lika förtjust i vanlig Mandelolja från Maria Åkerberg eller varför inte den från Apoteket. Den hittar Ni för under 100-lappen.

 

beauté pacifique tove castor

 

Men för guds skulle – Glöm inte att öven håret, läpparna och naglarna behöver fukt.

Oljor är bra till allt!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.