LUMENE NYLANSERAR – INVISIBLE ILLUMINATION

lumene nylanserar

 

Lumene nylanserar med ny logga, nya förpackningar och nya produkter fast i samma anda som tidigare där fokus ligger på naturlig skönhet.

Åh, igår var en intensiv dag med lite för många events och visningar bl.a så nyanserade Lumene och där tog det stop för oss. Vi hade så trevligt att vi helt missade att gå vidare till nästa visning. Idag hart jag däremot lite ångest över att jag missade en visning men valet stod mellan att stanna en kort stund eller stanna och lyssna färdigt på hela informationen och det känns heller inte ok att hela tiden vara på väg och rusa vidare. Så vi stannade, tog del av presentationen av nya Lumene och minglade med alla härliga skönhetsbloggare. Det var så roligt att träffa alla igen. Helena från I make you Smile, Lina Ekh/Make up by Lina, Karin/Stilbloggen och Mickis från Superficialmickis bland många andra. Jag är så glad att jag börjar bli en del i det här härliga skönhetsgänget. 

Lumene tror jag att alla känner till vid det här laget, det finska varumärket som fokuserar på naturliga ingredienser som blåbär och hjortron. Deras Blueberry Mascara tror jag nästan alla provat. Jag vet också många som uteslutande använder deras make up rengöring och deras senaste nyheter C-vitaminserumet och 60sec ansiktsmasken som ger Glow har jag skrivit om tidigare.

Nu kommer de med ny logga, nya förpackningar och flera nya produkter, naturliga såklart och de utlovar t.o.m “Naturligt strålande hud helt utan fusk”. Jag gillar de rena uttrycket och flaskorna med pipetterna som både är fina i badrumsskåpet och är lätt att jobba med.

 

img_6185-2.jpg

lumene invisible illumination

 

Det ingår sex produkter i serien Invisible Illumination och de går att kombinera med varandra och man uppmanas man hitta sin egen skönhetsritual. Ritual känns precis som glow som ett modeord inom skönhet och det var nu ett tag sedan vi hörde någon nämna contouring…  
Att jobba ljusreflekterande och accentuerande gör att du kan kamofluera de värsta eller rättare sagt lyfta fram det bästa.

 

lumene invisible illumination

 

Beroende på vad man vill uppnå kombinerar man de olika produkterna med varandra. Och det är ju så man gör, för än har jag inte stött på en muliprodukt som fixar allt så jag blir så nyfiken på det här. Glow är precis vad alla vill uppnå just nu och jag fick faktiskt med mig några produkter hem att prova. Älskar de små recepten och inser att jag är extra nyfiken på Instant Illuminizer, den ofärgade längst ner till hö, så den kommer jag att titta närmre på när den kommer ut i butik. Men den fräscha och strålande dagmakeup-rutinen kan jag få till.

En återfuktande mask, som påminner om gurkmasken från PTR,  är också precis vad jag behöver nu när lunden börjar bli torrare. Jag har sagt det förr, min hy kan aldrig få för mycket fukt. Hela nya lumens handlar om ljuset och vattnet och i nya Lumene Beauty born of light har man fokuserat på att använda ännu renare vatten, Ju renare vatten desto mildare är det för vår hy. Titta också närmre på Lumenes nya logga med pricken över M och jag är nästan helt säker på att de sa att pricken var en symbol för solen mellan två bergstoppar. 

 

lumene invisible illumination

 

Written By
More from Tove Castor

CASHMERE FRÅN SOFT GOAT

Hösten, stickat, cashmere… Mer svart, texturer, volymer och siluetter… Ja så går...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *