LIFESTYLE - TOVE CASTOR

FREDAGSMYS MED DAYNIGHT CASUAL OCH BEAUTY BAR

All fredagar är inte den andra lik men de får så gärna vara just som den här fredagen. Den började med frukost på Hotel Anglais för att titta närmare på Daynight Casual. Daynight Casual är ett nytt varumärke som fokuserar på bekväma basplagg som blir något alldeles extra pga fina och detaljrika prints. Jag blir inspirerad av varumärkets historik och blir alltid lika inspirerad av kvinnor som drivna av sin egen kreativitet skapar sina egna arbetsplatser, varumärken och karriärer. Varför illustrera åt andra när man kan göra det åt sig själv. Jag älskar Tess detaljrika, djärva mönster.

 

daynight casual

daynight casual
daynight casual

daynight casual

 

Fredagen började med lyxig frukost och avslutades med lyxig Beautybar. Beautybar, vad är det? En AW med skönhetstema kan man säga och den här gången bjöds vi på allt från ansiktsscanning med Exuviance till ansiktsbehandling med fokus på glow med Beaute Pacifique. Två av mina absoluta favoritmärken inom hudvård.

 

img_6207

 

Efter en peeling åkte fuktmasken på, inte vackert men så underbart skönt.

 

beautybar

beautybar

 

Där slutade det glammiga…kan man inte tro eftersom kvällen innefattade både drinkar och festfix. Först ut storhandling, därefter finjusteringen av lördagens drinkar och därefter piff inför lördagens fest. det är nu vi inser att vi bjudit in nästan lika många som till vårt bröllop men han fyller bara 40 år en gång i livet så fest ska det bli!

 

img_6203

img_6451

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *