BEAUTY - TOVE CASTOR

BÄSTA HÅRDAGEN – PRODUKTTIPS!

Bad hair day är så 2012 ändå glömmer jag helt enkelt bort att ge håret det där lilla extra. Jag har haft ”börja borsta håret” som nyårslöfte så länge jag kan minnas och förra året bestämde jag mig först det skulle bli hårets år. Att jag skulle anstränga mig lite extra.

Hur det gick? Gissa haha…

Det jag däremot lyckades med på det så här kallade ”hårets år” var att identifiera att mitt hår är torrt men inte bara det utan att mitt hår fungerar allra bäst med produkter för väldigt lockigt hår. Här får man ju känna av, bara för att du inte har stora skruvlockar betyder det inte att produkter för lockigt hår är off limits!

Klipper jag mitt hår page så är det bångstyriga lockar som kommer fram och det är inte längre en snygg page utan ett fågelbo. Kvaliten på mitt hår är ju densamma även om det inte alls orkar vara lockigt när det är långt. Så det har jag lärt mig, jas ska gå för allt spm det står Curl, Moist och Smooth på.

Året till hårets år, det året fortsätter jag på att jobba på så vilket år som helst har jag samlat ihop 12 månader av bra hårfokus!

Nu har jag ett produkttips!

Jag föredrar att dusha på kvällen eftersom mitt hår tar en hel evighet på sig att torka. Senaste veckan har jag börjat applicera Moroccanoil´s Curl Cream i mitt handdukstorra hår och sedan slänga ihop det i 8-12 lösa helt oplanerade flätor som jag sedan sover i, helt utan snoddar och så, bara snabbflätat. Redan första dagen var det love att first sight. Håret fick ett härlig ofixat utseende men med mycket fukt och samlat, inte alls frizzigt.

Så har du likande hårkvalitet som jag kan jag varmt rekommendera Moroccanoil Curl Defining Cream. Såg att den fanns nedsatt här just nu!*

*köplänk Se PR och Policy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.