MIN BUSINESSVECKA V.11

För ett bra tag sedan drog jag igång ett tema på bloggen som handlar om entreprenörskapet som jag kallar för Min businessvecka. jag kunde snabbt se att det var något som ni gärna läste så nu tar jag tag i det igen för den enkla anledningen till att den försvann var helt slätt tidsbrist. Men samtidigt som det var ett populärt inslag på bloggen så fick dessa inlägg mig också att reflektera och se vad jag faktiskt hann med och det var väldigt nyttigt för mig som har en tendens att göra väldigt mycket och helst flera saker samtidigt. Så jag ser det lite som ett medarbetarsamtal med mig själv och ett sätt att komma till avslut och sätta mål för kommande vecka.

Den här veckan har jag nog touchat på alla de olika delarna i min repertoar, ja alla delarna förutom undervisning och föreläsning, även om jag faktiskt skickat en offert på en exponering och ett trendsnack. Så vad innebär det, jo att jag har jobbat med dekor, både på planerings och strategistadiet och rent praktiskt, fått in och plockat till en plåtning jag ska styla, jobbar med att skapa och fota content för kunds räkning, närvarat vid pressevent och lämnat underlag till två olika sidor till ett tryckt magasin. En del uppdrag på egen hand men de flesta med min kollega Karin Uggla.

 

Dekor

Veckans största uppdag var att färdigställa en vårkampanj för en handelsplats där vi skyltar upp flertalet stora skyltboxar och skyltskåp samt podier runt om i gallerian med dockor och dekor. Nattetid hänger vi dekor vi designat och producerat högt upp i galleria-taket. Den här gången är det våren som kommer och med den kommer flyttfåglarna, vilka faktiskt lydde och gjorde som vi sa!

 

Pressevent

Väldigt ledsen blev jag när det visade sig att plåtningen landade precis på samma dag jag skulle på pressfrukost med Dermalogica, ännu gladare blev jag av att plåtningen verkligen i sista stund blev flyttad igen vilket gjorde att jag kunde ta mig iväg tidigt i fredagsmorse för att lära mig mer om sömn och hudvård inför natten. Det var så intressant så det kommer jag att ta upp i ett eget inlägg!

Sist men inte minst – Producera och fotografera content åt kund

I torsdags lade jag sista handen på sista bilden för @adlibrisdiy, hälften av bilder har Karin och jag gjort tillsammans och hälften har jag gjort själv så vissa bilder krävde betydligt mer förarbete som jag tagit mig för under kvällar och helger.

 

Bloppis

Dessutom har jag kickat igång bloggandet och lagt i en högre växel samtidigt som jag också fotat en del av plaggen jag rensat ut och öppnat upp ett bloppiskonto på Instagram. Så se till att följa @bloppisvisualisterna för där kommer vi regelbundet lägga upp fina plagg, skor och dyl till försäljning. Det är plagg som knappt blivit använda, plagg och skor vi älskar men som inte får den uppmärksamhet och PPA som de förtjänar. 

Så in och följ och tipsa gärna era vänner!

 

 

Jag får väldigt ofta frågan “Hur hinner du med allt” och sanningen är att jag gör ju inte det, jo hinner men orkar inte alltid. Det är då bloggen får stå, instastories gapar tomt och det ser ut som jag inte gör någonting, som att jag inte existerar. Att vi hinner mycket är för att vi kör monsterpass från 8 på morgonen till 02 på nätterna och att jag bloggar, instagrammar, svarar på mail, fakturerar, offererar och gör min ekonomi efter jobbet. Då andra har fritid, utövar en hobby eller tränar…

Men så som många säger till mig “Du har ju valt det, du kan också ta ett vanligt jobb” och så är det ju såklart 🙂 Men så har jag väldigt väldigt roligt också, för om det hade handlat om pengar då skulle jag göra något annat 🙂

Men visst kraschar jag ibland, så skolkar jag (förutom från bloggen) totalt från städ och disk, prioriterar att spendera tid vid middagsbordet och på handbollsläktaren. Jag bakar och står i kafeterior, sitter i sekretariatet och vägrar kliva upp ur sängen för att istället se en hel säsong med SKAM, igen!

Och det är helt ok!

Mina businessmål framöver:

  • Försöka få utrymme för det administrativa inom arbetsveckan.
  • Låta er fö följa med mer på Instastories, ni hittar mig på @tovecastor
  • Vara med pro i min införsäljning då det tenderar till att kunder hör av sig när det redan hunnit börja brinna… 
Tags from the story
,
Written By
More from Tove Castor

OLIKA NYANSER AV SVART – TREAT COLLECTION SMOKEY NAILS

Även om våren och sommarens trender innehåller nyanser från gult, via orange,...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *