LIFESTYLE - TOVE CASTOR

TRUE STORY – STORY HOTEL

Workation eller ”hemester” kalla det vad du vill men för mig som pendlar till Stockholm så kändes det extra lyxigt att checka in på Story Hotel i onsdags för ett helt dygn home away from home. Det kan bli ett evigt farandes fram och tillbaka med tåget och just den här onsdagen så var vi alla bjudna till Metro Modes fest och då passde vi på att semestra lite tillsammans. Karin, Linus, Calvin och jag. 

Som en storstadssemester bör; började vi med att checka in för att sedan vänta in Linus i baren. Jag har varit på Story Hotel på flertalet events, frukostar, luncher, aw´s och faktiskt också på en jubileumsfest uppe i ”The Attic” där vi skulle bo och det är alltid lika inspirerande. Vi, i vårt lilla gäng, brukar då och då smita in på just det här hotellet för ett glas vitt och en och annan Edamameböna som blivit lite av vårt signatursnacks. Så även idag.

 

The Attic är, precis som det låter hotellets vindsvåning. Rummet har en egen hissknapp, taket besår av bjälkar och för ljusinsläpp förlitar man sig på flera takfönster. Personligen älskar jag takfönster, faktum är att vi själva ritade in flera stycken när vi byggde vårt hus. Placeringen av ett stort takfönster precis bredvid den stora badrumsspegeln var optimal och gav ett perfekt ”make up ljus”. Dagsljus utan direkt solljus. Faktum är att badrummet var så stort, likaså spegeln, att vi alla fyra kunde göra oss iordning samtidigt. Det här dygnet liknade mer och mer en bättre tv-serie och det var tur att Linus kom med högtalare och musik.

 

badrummet the attic
Placeringen av ett takfönster precis bredvid en stor spegel i badrummet – LOVE!
story hotel lilla bruket
Extra lyxigt med hud- och hårvårdsprodukter från L:A BRUKET

 

 

Festfina och på ypperligt festhumör korkade vi upp bubblet och Karin dukade upp charkisar som ett proffs. I det här gänget ligger jag verkligen i lä. Inga andra kan fixa drömmigare charkisar och frukostar än den här trion!

 

Story hotel True story

rosa sammetskjol plisserad
Min outfit för kvällen

true story story hotel

Klipp till torgs morgon.

Vi vaknar av Calvin´s glada – Godmorgon Visualisterna!

… bor man uppe i The Attic, då vill man helst inte lämna rummet, för så mysigt är det. Vi frågade därför snällt och fick ta med oss frukosten upp på rummet.  Mitt försök till drömmig frukost för två är betydligt mer Expressionism än Impressionism men wtf Picasso´s tavlor går för samma summa som Van Gogh!

 

Det var inte lätt att lämna men livet går vidare, nu med fler upplevelser i bagaget. Hotellet var varmt och välkomnande, The Attic satte den rätta storstadskänslan, sällskapet var det bästa och vi gav Metro Modefesten allt vi hade att erbjuda 😉

Tack Story Hotel för den här gången. Till nästa gång…

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.