LIFESTYLE - TOVE CASTOR

PRESSVECKA! 

Det är vår i Stockholm och hela samlade mode och skönhetspressen springer runt och tittar på höstnyheter. Ja, det är ännu en pressvecka på schemat.

 

För mig är det första dagen av tre idag så det är lite för tidigt att dra några slutsatser. Jag har ju redan sett vad som kommer från de svenska varumärkena men de blandas ju nu upp med de internationella och finns på alla presskontor för pressen att låna till fotograferingar och dyl. jag kanske ser påklädd ut på bilden men det var faktiskt vår i Stockholm idag och det var bara vårkappan som var på och stundtals inte alls.

 

Jag passade på att titta lite extra på vad skönhetsbranschen har att komma med och det är mycket läppar, hud och glos i fokus. Inte några större förändringar från den här våren. 

 

På modefronten var Alix the Label intressantast idag.

 

Lika som på skönhetssidan, det vi längtat efter den här vintern och våren stannar kvar så ni kan lugnt investera i ett par slip-in tofflor och loafers. Jag lovar. Varför inte ett par med päls?

 

Extra härligt var det att botanisera bland mina favoritvarumärken inom underkläder. jag använder nästan uteslutande Heidi Klum Intimates (vilket hette Elle McPherson tidigare), Hanky Panky och Stella McCartney och alla tre är fortsatta favoriter inför hösten. Absoluta favoriterna går i svart eller nude eller varför inte en kombination?

Det här är precis min stil!

 

Isadora bjöd på chrome-naglar…

 

…och Sjösten Sweden på inspirerande knutar.

 

Som vanligt på pressdagarna glömmer jag kameran i väskan men några bilder hann jag ta. Imorgon vankas ÄNNU mera skönhet. Då ska jag försöka ha kameran redo. Däremot är jag ngt bättre på InstaStories dagar som dessa. Följ mig på @tovecastor

So Long!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.