LIFESTYLE - TOVE CASTOR

Klassisk börs

a.nordin

Det är verkligen inte ofta jag har pengar, jag menar lösa pengar, kontanter. Min plånbok jag använder är större än någon plånbok jag har haft tidigare, men myntfacket använder jag numera för att separera företagets kvitton med mina privata. Man måste vara noga med det för annars blir revisorn inte glad. Mynten, de ligger mest och skramlar i botten av handväskan. Jag har alltid använt en liten börs för kontanter tidigare men min gick sönder för något år sedan och i och med att jag blivit lite mer svårflirtad när det kommer till inköp och faktiskt ställer lite högre krav på design idag än jag gjorde för några år sedan har jag inte hittat någon ny. Men nu har jag kanske gjort det!

Vad tycker ni om den här lilla klassiska myntbörsen i skinn från a.nordin? Klassisk design, bra kvalitet och så i brunt skinn som jag tänker bara kommer bli snyggare och snyggare med åren. Nästan som en herraccessoar i farfarstappning, jag gillar det. Den här kan nötas och fläckas med stil och den skulle jag verkligen kunna tänka mig att lägga pengar på och i.

a.nordin har förresten en helt fantastisk kollektion också i en färgskala från vitt via nude till svart som jag såklart älskar. Den här tröjan tex. Klassisk design i tidlösa färger, plagg att använda om och om igen.

 

a.nordin

 

Jag kan heller inte låta bli att inspireras av taveldukarna. Copy-Paste på den.

De är så snygga från baksidan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.