EN T-SHIRT TRE OUTFITS - SÅ STYLAR JAG GANNI CHERRY BOMB
MIN STIL - TOVE CASTOR

EN T-SHIRT TRE OUTFITS – SÅ STYLAR JAG GANNI CHERRY BOMB

En T-Shirt – oändliga möjligheter. Så här stylar jag Cherry Bomb från Ganni. 

Ganni’s Cherry Bomb var min direkt när jag såg den. Det var det där habegäret som landade som en tickande bomb i magen. Jag har hittills burit tishan med rosa plisserade kjolen och Chanel slingbacks, Momjeans och herrskor och midilång leopardkjol och sneakers. Notera att jag inte ens är inne på svart men ser framför mig svarta slacks (läs Hope Was) och herrskor, svart minikjol också med herrskor och varför inte under svart kostym? 70-tals jeansen kan också komma att få lite GanniLove! 

Går ni i köptankar kan det vara bra att veta att den är liten i storleken så du behöver gå upp minst en storlek beroende på hur du vill att den ska sitta. 

Nu ska jag iväg på ett dekoruppdrag och styla x antal skyltdockor. Hoppas ni får en trevlig vecka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.