NEW IN OCH BLOPPIS

New in – Vad jag shoppat på sista tiden?*

Mitt väl för året var att fokusera på detaljerna, accessoarerna, de där som gör att du kan använda dina favoritplagg om och om igen och ändå ha en ny outfit varje dag. Det är inte helt lätt att hålla sig till sina mål ibland, jag skyller på den långa kalla, mörka vintern. Den kan få vilken stilglad kvinna som helst att tappa fotfästet. Det har resulterat i både färg och mönster i form av en maxiklänning i ljuslila och en omlott-topp med orange tulpanmönster från Ganni.

Ingen är mer förvånad än jag! Ja inte över att det var Ganni utan färgskalan och mönstren.

Mindre förvånade är att jag inte kunde motstå en svart asymmetrisk klänning med snygg holkärm från Dagmar och årets absolut snyggaste slingbacks från ATP. Här blir ingen förvånad för dessa står det TOVE på med versaler.

Jeansen är egentligen vara en uppgradering av min redan befintliga garderob för dessa ersätter ett par ACNE pop som jag har som jag tyvärr inte kommer i (ooops) och ett par vintage 501:or som inte höll ihop. Både dessa var ljusa, raka och vida och har fattats mig i garderoben på sista tiden så när Carin Wester kommer med ett par väldigt liknande och väldigt prisvärda slog jag till.

Så ser shoppingen ut på sista tiden men samtidigt som jag uppdaterar min garderob är jag ju igång oh säljer av plagg jag inte använder på @bloppisvisualisterna. 

In och kika, kanske dyker det upp ett par Acne pop en dag 😉

*Innehåller köplänkar

Written By
More from Tove Castor

GEN NUDE – BAREMINERALS NUDES FOR DAYS

Gen Nude – Det är verkligen nu som en efter en börjar...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *