BEAUTY - TOVE CASTOR

VÅREN HOS OPI – FIJI COLLECTION

Fredag morgon var lika med lyxfrukost med OPI på Haymarket. När jag tänker efter så var det nog första gången jag inte tänkte på PUB när jag var där och jag inser nu att jag inte ens kan lokalisera vart jag satt. Trots alla timmar i huset får jag inte ordning på det där lokalsinnet men mkt troligt var det i Systrarna Voltairs gamla yta vi satt. Den här gången var jag inte ute på plock till något skyltfönster utan satt och åt tropiskt inspirerad frukost tillsammans med Jannike, Emma och Mia. Tiderna förändras och härligt är ju det! 

Bild lånad av Miashopping.se

OPI gör aldrig mig besviken! Vårkollektionen Fiji består av 12 lack, samma färger i alla tre olika systemen – lack, Infinite Shine samt Gel – topp topp!

Personligen har jag Infinite som solklar favorit. Till dem använder man tillhörande under och överlack och de sitter som berget. Det är inte gel men betydligt tåligare än lack. Gellackenär för salong men de vanliga lacken och Infinite Shine kommer finnas i butik för oss vanliga konsumenter. 

Fiji Collection består av 10 krämnyanser, 1 styck skimmer och 1 styck i pärlemorfinish. Den orangeröda Living On the Bula-vard! eller den ljusare No Tan Lines kan bli sommarens ”svarta”.

.

VÅREN HOS OPI - FIJI COLLECTION

.

Samma 12 nyanser i 3 lacksystem! 

.

VÅREN HOS OPI - FIJI COLLECTION

.

Älsk på OPI-lackens namn. En färg är inte bara en färg

.

.

Vilken färg tänker du att din sommar ska gå i? …och, är det färgen eller namnet som inspirerar dig mest? 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.