LIFESTYLE - TOVE CASTOR

MIN HELG I BILDER

Tre veckor in på det nys året och många helger är dem andra lik i min helgvardag. Det är middagar med vänner som blandas upp med måsten, hemmafix, soffhäng och spel. Vanligtvis spelar killarna handboll och jag hejjar på, så var det också den här helgen.

Hemmafix: Tog sats och åkte till Ikea på lördag fm. Ja ni hör ju… Hälften hade utgått så det fick bli en beställning på nätet för just de saker jag tänkt köpa fanns nu enbart att få tag på där. Med mig hem fick jag en del lampor till min walk-in-working-closet och en hel del gröna växter. 

Jobb: Det blev en del fotograferade till bloggen. 

Middag: Vi hade bästa vännerna över på vin och passade på att inviga nya vinglas. 

Bästa: Maken kom hem med rosa tulpaner, Ekollonet gror som aldrig förr och Kay Boysen fåglar har flyttat in.

När killarna spelar hemma är det ofta dags att baka till fikaförsäljning. Bästa: Jag får baka! … och får ingen chans att äta upp allt själv..


Helgen bjöd på både världskrig när vi gjorde upp i Risk och på storseger i hallen. Min äldsta (längsta) kille är nummer 14. 

Efter den matchen såg vi Sverige vinna lika stort över Vitryssland. Bra dag helt enkelt. 

Sedan har vi faktiskt hunnit med att fixa, röja, sortera i vår walk-in-working-closet där vi snart kanske tom kommer kunna sitta och jobba ? och så har vi hunnit med att titta ikapp På Spåret som vi lyckats missa 3 veckor i rad. På rygg, i soffa – underbart! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.