FASHION - TOVE CASTOR,  LIFESTYLE - TOVE CASTOR

INSPIRERAT AV JANE BIRKIN – HALSBANDET JAG OCKSÅ SKULLE BÄRA VARJE DAG

Jane Birkin inspirerar mig alltid, hon påminner mig så mycket om min mamma. Nu vill jag ha en egen nyckel om halsen, ett sådant där halsband att bära varje dag. Som ett nyckelbarn, det är verkligen  en del av min generations uppväxt.  ”Nyckelbarnet sa till pappan -Far jag såg din fru i trappan” Hyland från Hylands ABC Ikonisk blir man inte av att följa varje trend, ikonisk blir du av att vara konsekvent du!  jane birkin key            Superfina nycklar hittar jag hos Helena Skolling. Världens härligaste och mest talangfulla guldsmed som jag också jobbat med. Jag vet att Helena hittat sin inspiration någon helt annanstans men min hang up på Birkin och Helenas unika nycklar är så klockren kombi. Det var mer än ett år sedan nu vi var iväg en iskall dag för att fotografera, Kia Lefwander plåtade och jag stylade och det resulterade bland annat de här bilderna på Helenas smycken och Sanna Lundell, lika vackra hela bunten!             

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.