BEAUTY - TOVE CASTOR

Goodiebags när de är som bäst! – Invisibobble

invisibobble

 

Faktum är att jag alltid har en, eller flera, gummisnoddar runt handleden. Jag bär helst håret utsläppt men står inte ut när jag ska äta, jobba osv osv. Håret åker upp och ner flera gånger under dagen och jag har oftast hunnit med både utsläppt, hästsvans, knut och fläta innan vi nått lunch.

Jag har så klart sett Invisibobbles i flera olika sammanhang men inte riktigt förstått grejen. För mig påminner de mest om de här ”nyckelringsspiralerna” (i neon) vi hade i mellanstadiet, det var innan killarna tog över och började med nyckelkedja, långt innan, så gammal är jag, men nu har jag provat dem och de är verkligen grymma. Det är inte den snyggaste av accessoarer men till saken hör att de faktiskt inte lämnar ”veck” på håret när man släpper ut det. Ni vet ”hästsvans vecket/vågen” som dröjer sig kvar och som jag retat mig så mycket på. Jag fick ett rosa pressprov för ett par veckor sedan och säga vad man vill men det här är en liten enkel sak som löser ett vardagsproblem. Är det inte just en sådan sak man önskar att man själv kommit på?

invisibobble

 

Svarta och ev transparenta Invisibobbles står nu med på önskelistan!

Goodiebags när de är som bäst!

Faktum är att de inte bara lovar ett ”veck fritt” hår utan även andra fördelar. Jag tog mig friheten att klippa in den här texten från deras hemsida.

Att få avtryck och försvinna från håret kräver inte magi – det möjliggör invisibobbles speciella utformning som påmineer om gammaldags telefontråd. När invisibobble är invirad i håret, delas trycket ut jämnt, så att det riktas inte endast mot de yttersta våningen av håret. På detta sätt är trycket, som riktar sig mot endast ett hårstrå, betydligt mindre än vad vanliga hårband orsakar och samtidigt undviks betydliga avtryck av hårbandet i håret. Det bildade trycket möjliggör att håret fästs kraftigt utan att vara för spänd och ger samtidigt mer utrymme för enskilda hårstrån än ett vanligt hårband.

Minskar huvudvärk:
Huvudvärk, som beror på att håret varit fastspänt, är väldigt vanligt. Formateringen av invisibobble möjliggör att håret fästs ordentligt, utan att dra i enskilda hårstrån och den spänner inte till hårbottnet.

Ömhet:
Invisibobble är mest känd för att vara öm för håret. Dom innehåller inga metaller eller anknytningspunkter, som andra hårband gör och varav sliter på håret. Invisibobblen är jämna i överlag och dom trasslar sig inte i håret och sliter inte hårytan.

Passar alla hårtyper:
Invisibobblen passar helt enkelt alla hårtyper! Det har ingen skillnad är ditt hår lockigt, rakt, tjockt eller tunt – invisibobble fungerar alltid!

Motstår vatten:
Invisibobble är en stilig accessoar som passar in i många situationer och speciellt inför sport och till stranden. Den blir inte våt eller lös och den är lätt att ta loss.

.

2 kommentarer

 • Jessica

  Vill oxå ha!!!! Letar o letar efter Goodiebagen ?? Jasså var den inte här!! Hihihi
  Såna måste jag jaga!! Vart hittar man dem?
  Retar oxå ihjäl mig på vecket/stora vågen som blir när håret varit uppsatt. Jobbar inom vården så vi måste
  ha håret uppsatt

  Tack för tipset.
  //Jessica

  • Tove Castor

   Hej Jessica
   Jag har sett att de finns att beställa på Nordicfeel. Sedan ska de finnas på Kicks och på (otippat) XXL.

   Allt gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /home/totovove/visualisterna.se/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /home/totovove/visualisterna.se/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/totovove/...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/totovove/visualisterna.se/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35