BEAUTY - TOVE CASTOR

LUMENE – SKÖNHETSMIDDAGAR NÄR DE ÄR SOM BÄST

Det må vara fredag idag men jag hade lillördag både i tisdags och i onsdags. Jag är extra glad för inbjudan till Lumenes beautymiddag i tisdagskväll som gav mig mängder av inspiration. Lumene lanserar flera nya produkter som de tagit fram tillsammans med sin ambassadör och make up artist Fanny Lagerwall. Jag är så glad för Fannys skull, hon är verkligen superduktig och förtjänar att komma fram i rampljuset. Kanske kommer ni ihåg plåtningen som jag gjorde tillsammans med Fanny, Kia och Helena Skolling? Jag har skrivit om den HÄR och HÄR.

 

Den här kvällen var hela det härliga gänget från finska Lumene på plats tillsammans med Fanny och Polhem PR för att visa upp alla nya produkter. Fanny demonstrerade några och vi fick till bords möjligheten att själva prova på dem nästan allihopa. Verkligen en härlig ide. Det byttes färg på allas läppar genom kvällen, kanske är det den första middagen som jag haft cerise läppstift till förrätten, rosa skimmer till varmrätten och en ny highlighter på kinden till dessert? Så härligt att slippa vänta med att få prova produkterna till man kommer hem.

 

Lumenes ambassadör och make up artist Fanny Lagerwall- Som jag jobbade med på den här plåtningen vi gjorts för ett par år sedan med Sanna Lundell, Kia Lefwander och Helena Skolling
Som en godisbutik för en skönhetintresserad

 

Middagen hölls upp på Miss Claras Terass och jag hade äran att ha Lumenes Digtal Manager till bordet. Där sitter man bland takåsarna och ljuset är helt magiskt för att fotografera. Bilderna i det här inlägget är en blandning mellan mina egna och mingelfotografens så jag har markerat ut vilka jag tagit själv.

Två av nyheterna är de här läppstiften som kommer i matt och med glans. En premiumhylsa i silver och en i vitt. 

my pics
my pic
Så fina nyanser på läppstiften. Jannike hittar såklart helt rätt nyans!

 

Det lanseras också flera fina rouge i lagom stor förpackning för att kunna köpa flera. Att tänka på: Rouget bör passa ihop med läpparna. Har du en kall ton på läpparna applicerar du en kall ton av rouge och tvärtom. 

my pic

Det kommer också superfina skuggpaletter

my pic
Chrystell och Jannike hälsar på vid min seating

 

Tidigare lanserade Lumene flera fina highlights, rouge och bronser som jag bla skrivit om i det här inlägget. Nu fick jag också möjligheten att prova deras bronzer som Fanny lyfte fram som en av sina favoriter.

my pic

Menyn i bilder:

my pic

Så från en mkt välmatchad trio – Tack Lumene och Polhem PR för en mycket trevlig kväll med härligt sällskap och inspirerande make up. Jag ser mycket fram emot att prova produkterna till vardags och kommer självklart återkoppla med favoriter och recensioner. För vi fick med oss en hel del press och arbetsprover hem och och det finns en hel del nyheter som jag tror kan passa både till vardags och till fest!

 

Moi, Emma Svensson och Jannike Reinholdsson


.

Ett extra tack för den fantastiska hattask med vita rosor som vi fick med oss hem. Tack Lumene och Millionbox!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.