LIFESTYLE - TOVE CASTOR

INSPIRERAS AV SOMMAREN HOS GUDRUN SJÖDÉN

Visst inspireras jag av sommaren från Gudrun Sjödén och jag älskar lookbooken. Jag älskar konstreferensen och den franska romantiken. Det är som att van Gogh återuppstått till tonerna av Lisa Ekdahl. Vad vi inspireras av är inte alltid vad vi uttrycker. Låt dig inte luras av en svart outfit!

Det finns något med det franska som är oerhört kittlande. Jag inspireras väldigt av den parisiska kvinnans skönhetsrutiner och styling. De här bilderna får mig också att tänka på en film som jag verkligen rekommenderar – The Danish Girl. Ni måste se den filmen och inspireras av rollkaraktären spelad av Alicia Vikander, hennes färgstarka konstnärssjäl och fantastiska klädstil!

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.