BEAUTY - TOVE CASTOR

ATT TA BORT TATUERING MED PICOSURE – TBT

Skynda långsamt är inte min starka sida men här har jag faktiskt utmanats och utvecklats för det tar lite tid att ta bort en tatuering med laser, även med Picosure som är ett skonsammare alternativ eftersom den inte använder värme.

 

ta bort tatuering med picosure

 

Den här bilden är tagen tidigt förra hösten och jag hade precis påbörjat processen att ta bort min tatuering med Picosure-laser på Eraze. Då var jag där uppe för andra gången, håret var kortare, tatueringen svartare och jag hade solränder efter plåstret som jag var så noggrann att täcka det behandlade området med. jag är en mönsterpatient helt enkelt. 

För precis en vecka sedan idag (så det här är en throwback i dubbel bemärkelse!) så var jag där igen för sista behandlingen. Sista! Det har tagit ett år, men så har vi också varit extra försiktiga eftersom området på bröstet är så känsligt och till viss del så synligt (fritt val). Jag har gått med lite längre intervall än vad man kan, har låtit huden vila ordentligt mellan behandlingarna, även om det egentligen inte behövs, men det har mest fallit sig så för att mitt schema alltid är så späckat. Det har inte gjort mig någonting, tvärt om,  även om jag nu är glad att det är klart. As we speak bleknar det sista, snart är klottret borta!

Men, vi har ju hunnit bli vänner, tjejerna på Eraze och jag så även om det faktiskt gör lite ont (laser är inte skönt) så har jag sett fram emot besöken. Inte för smärtan då utan för snicke-snacket men det kommer ju inte att ändras för jag tänker nämligen fortsätta besöka kliniken hela vintern. För inspirerad av allt man kan göra så påbörjade jag en IPL innan sommaren, snart no more hår på benen och under armarna. Hur härligt är inte det?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *