LIFESTYLE - TOVE CASTOR

ROSA FAVORITER

Här är några av mina små och stora rosa favoriter. Rosa wanties och rosa beprövade måsten. Smashbox matta läppstift i färgen Mauve är en favorit liksom rougen Dollymix från MAC. Kaffekopparna från House of Rym är mina abslouta favoriter och jag längtar efter att den rosa ska komma till ”min” butik. Maria Nila har aldrig gjort mig besviken (även om jag rekommenderar HEAL ännu mer men den flaskan är inte rosa…). Sedan finns tre wantis i forma v polotröja från Ganni, gammelrosa lacket från Smith & Cult och bubbelgumsrosa sneakers från Acne.

Rosa favoriter, jag älskar rosa, inte bara för att det är oktober – den rosa månaden, för det är inte bara. Under oktober shoppar jag alla rosa varor jag behöver och betalar gladeligen tre gånger mer för att icapåsen är rosa. Jag älskar att de på kanelbullens dag säljer rosa bullar och att vi uppmanas att klämma på våra bröst.

Cancer, vilken skitsjukdom det är.

 

 

rosa favoriter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.