BEAUTY - TOVE CASTOR,  LIFESTYLE - TOVE CASTOR

Steg 1 – Bye bye Tattoo

Igår var det dags – Steg 1, första PicoSure laserbehandlingen som skall helt ta bort min tonårstatuering. Jag målade på väggarna som barn och på kroppen som tonåring, idag målar jag mest på canvasdukar och ögonfransar och det är nog bra det.

Jag förstår inte innan att jag faktiskt var så nervös som jag var. men jag var verkligen toknervös och det märkte Jeanette direkt och bara att hon sa det till mig gjorde mig betydligt lugnare. Men visst ser man att jag är lite spänd. 

 

11429886_10153378929223665_411516785_o

 

Först så kyldes området kring tatueringen ner med kall luft men jag skulle ljuga om jag sa att det helt tog bort smärtan. Smärta och smärta, men ont gjorde det, det kändes ungefär som ett smatterband som smällde av längs linjen på tatueringen. Fast snabbt var det över för mig, det kan inte ha tagit mer än 45 sekunder och jag tackade mitt tonårs-jag för att jag varit förnuftig nog att göra en liten en. Sedan var första behandlingen över som sagt och nu har det ju gått nästan ett dygn och det känns riktigt bra. Känns nästan inte alls om man bortser från tejpen som håller fast kompressen. 

 

Nu kvarstår att smörja med vitt vaselin flera gånger om dagen under några veckor, skydda området från sol under sommaren (spf 50, men varför inte ett plåster tänker jag?) och första dagarna vara uppmärksam så det inte blir någon infektion. Området ska luftas och smörjas. 

 

11639801_10153378930533665_2045446689_o

 

Det kändes jätte-tryggt med Jeanette som både är omhändertagande, lyhörd och samtidigt väldigt kunnig. Följ med på vår resa & se det färdiga resultatet. Kanske är det din tur nästa gång? Vårt nästa besök är inbokat i början av Augusti.

Eraze mottagning finns på Sturegatan 34 i Stockholm. 

Läs mer om när jag bestämde mig, direkt efter första besöket eller varför inte ta del av en rabattkod och själv göra slag i saken?

2 kommentarer

    • Tove Castor

      Väldigt ”naket” men det bjuder jag på. Jag är en sådan som vill att allt ska hända på en gång så det är lite tålamodsprövande att det ska vara så många veckor mellan behandlingarna. Tur att det är semester snart för jag känner redan idag, dag 2, att det är olidligt att vänta…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.