LIFESTYLE - TOVE CASTOR

Ny teknik – Lumix GF7 K

Woop Woop – Jag har en ny liten bästis. Jag har länge retat mig på att min kamera är så tung och stor, jättebra när jag skall ut och fotografera på riktigt men för stor för att mingla runt med. Nu har jag hittat en ny liten bästis, en Panasonic Lumix GF7 K som jag nu håller på att lära mig alla inställningarna på. Inte helt lätt, det finns så många features. En av dem är att jag kan flytta bilder via Wifi direkt till telefonen. Vilket under lättar och sparar massa tid när jag är ute på språng. Grymt skönt. Sen är den snygg också, lite retro, väldigt lätt och lite extra allt helt enkelt.

 

IMG_9719

FullSizeRender

 

Min nya lilla kamera och jag håller på att lära känna varandra.

2 kommentarer

 • Diana D (La Madre)

  Grymt fin liten kamera!! Vill så gärna ha en ny kamera men vet inte vad jag ska göra av den jag har nu. Tips på vart man kan sälja sin gamla (som ändå är ny) någonstans och få ett hyfsat pris på den ändå.

  ha en fin dag och lycka till med nya kameran. 🙂

  • Tove Castor

   Hej
   Ja visst är den fin!
   När det kommer till begagnat har jag tyvärr inga bättre tips än Blocket fast jag tror att man kanske kan byta in sin gamla på tex Scandinavian Photo och liknande. I alla fall så säljer de ju begagnat. Det har jag förresten sett på fler ställen.
   Lovar att lämna uppdate om hur den här lilla gudingen fungerar i verkligheten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.