BEAUTY - TOVE CASTOR,  LIFESTYLE - TOVE CASTOR

plötsligt händer det

Unknown-1

 

 

Plötsligt händer det, man fattar ett sådant där vuxet beslut, man säger ja istället för jag vågar inte. Jag är nog inte ensam om att skjuta på saker som känns så där ”lite utanför trygghetszonen” och att ta tag i lite jobbigare beslut kan sitta långt inne. Men ett sådant beslut har jag fattat idag, hurra, för jag ska ta bort en tatuering!

Det är en tatuering som jag gjorde när jag var så där en 18 år, en tatuering som jag då tyckte det var hur coolt som helst att jag ritat själv och som jag utan framförhållning valde att placera på ena bröstet. Idag ser jag ser mest på den som ett ärr från ungdomen och absolut inte som något privat eller personligt så nu ska den veck. Jag har inte vågat tidigare, mest på grund av smärtrisken och risken för ärr men idag signade jag upp mig för en första tid utan att tveka när Laserkliniken Eraze och For sure Agency haft ett litet event i samarbete med Malin Tilja. För där presenterades en ny typ av laser som inte använder värme på samma sätt som traditionell laser och därför visat sig inte bara effektivare utan bleker taxeringar utan risk för ärrbildning.

Eraze är först i Sverige med en ny typ av laser, PicoSure, som inte bara visat sig vara effektiv på att ta bort tatueringar utan också bleka pigmentsfläckar, reducera ålderstecken och ge huden extra lyster. Men allt det får vänta för nu ska tutt-blomman bort.

Malin och jag brukar springa på varandra på olika events och idag bokade vi tillsammans inte bara vår första utan även andra tid och kommer hålla varandra i handen genom hela processen som kan komma att kräva upp till 4-7 behandlingar. Jag har ännu inte riktigt förstått att jag bokat tid samtidigt som jag känner att jag knappt orkar vänta till nästa vecka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.