Bästa scrubben som också återfuktar

Snyggast bränna (och snyggast vinterbleka ben) får jag om jag använder bodyscrub ett par dagar i veckan. Jag är ganska tankspridd så jag glömmer ofta bort det, likaså hårinpackning och ansiktsmask, men bär jag får till det känner jag att det gör stor skillnad. Allra bäst gillar jag de scrub som samtidigt återfuktar. Body Shop hade en citronscrub förut  som innehöll någon form av olja som jag älskade. Den finns inte kvar men då hittade jag den här, Shea Body Scrub, som också är återfuktande samtidigt som den scrubbar bort alla döda hudceller. WinWin. Både sheasmöret och soyaoljan är dessutom fairtrade-producerade. Win igen. 
  

  
 

Written By
More from Tove Castor

Dagen när hösten kom

Gisses vad kallt det var i morse. Tänk att det bara behövs...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *