LIFESTYLE - TOVE CASTOR

A PERFECT WEEK

a perfect week

 

A perfect week?

Så sitter man här en söndag och känner att man inte gjort tillräckligt igen men så får jag själv lämna in ett veto. Det har absolut varit en good enough vecka, kanske t.o.m en perfect vecka. Bättre än många andra, vad har jag för krav på mig själv egentligen?

Den här veckan har innehållit:

 • Uppdag hos kund och leverans
 • Kundmöte med upplägg inför 2017
 • Införsäljning med ny kund, eller rättare sagt kunden kontaktade mig
 • Planering inför roligt dekoruppdrag med Uggla
 • Pressevent med Rituals och träffat alla härliga beauty tjejer
 • AW men gamla kollegor men on going friendship
 • Nätverksfika och häng med härlig influenser
 • Mysig middag med härlig PR tjej/Stilikon
 • Planering inför kommande exponering av nyetablering, Moi & Uggla
 • Utvärdering och framtidssnack gällande Visualisterna.se så klart med med bästa kollegan Uggla
 • Jag har varit på utvecklingsamtal med min yngsta
 • Jag har lyckats shoppa skor och jackor till samtliga killar
 • Sista delarna till uterummet har kommit!
 • Vi har tagit upp båten
 • Vi har planterat vårlökar aka Liljekonvaljer och narcisser i trädgården
 • Vi har tuktat buskar och flyttat runt buskar
 • Det har varit handboll, 2 matcher 2 vinster
 • hunnit avhandla livet med älskad syster
 • Shoppat
 • Vi har frossat i älsklingserie på ViaPlay
 • Jag har tränat. 3!!! ggr……Ni hörde rätt. 3 gånger!!

Vilka förväntningar har jag egentligen? Det här är ju en perfekt vecka med bra balans mellan jobb och familj och en grym fördelning mellan nutid och framtid på jobbet. Dags att sänka ribban från ouppnåeligt till fantastiskt bra? Fantastiskt bra är fantastiskt bra, hyfsat hade t.o.m varit en helt ok vecka, helt acceptabelt. Nån gång ska jag nöja mig med hyfsad men just nu gottar jag mig i perfekt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.