A STRAP – FOKUS PÅ DETALJERNA 2018

Efter en period av rensande och reflekterande över allt från kapselgarderob till stilpreferenser börjar jag så säkerligen landa i en plan. Tänk om man skulle köra en 80/20.

80/20 tenderar ju att gå igen i allt annat som tex att om man pitchar för 10 uppdra så förlorar man 8 men får två. Man planerar 20 procent och utför 80 (förutom Japanerna som gör tvärt om) och att två av 10 idéer är bra och de andra 8 bara en del av resan dit.

Min tanke med 80/20 är att flytta fokus från nya plagg till garderoben till att istället fokusera på detaljerna som gör det. Att investera stilbyggande detaljer i form av skor, accessoarer, väskor, ytterplagg och smycken och vara mer selektiv när det kommer till plagg. 

Då finns utrymme att bära mina favoriter men styla dem efter humör. Tex så har jag precis investerat i en ny väskrem – bag strap – ett utmärkt sätt att uppdatera dina väskfavoriter och ge dem ytterligare ett uttryck. Varje väska blir som två samtidigt som du kan variera efter behov. Extra plus för att det är lite kortare så väskan kommer upp oh bredare så den vilar bäst på axeln. Här var det kärlek vid första ögonkastet!

Written By
More from Tove Castor

SVENSKA FLAGGANS DAG

Idag har vi firat Svenska flaggans dag. Här har vi inga traditioner...
Read More

2 Comments

  • Hej!

    Jag har länge undrat vad för längd som du har på din kedja på blue billie-halsbandet? Samt varifrån den kedjan kommer? Är det blue billies egna? Isf vilken?
    Tack pf

    Minna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *