FASHION - TOVE CASTOR

Afternoon Tea med Decleor, Bliss och bareMinerals

Det finns så mycket mer att säga, jag har lärt mig så mycket, tittat på nyheter och doftat, provat och smakat. Doftat och provat nyheter från Decleor, Bliss och bareMinerals och smakat på en massa små söta Macarons och scones med clotted cream och lemoncurd. Bortskämd på en fredagseftermiddag. 

Dagen började med kontorsjobb och två koppar kaffe för att sedan ge mig iväg på en returrunda. Som stylist lånar man produkter hela tiden och de måste också lämnas tillbaka. Därefter begav jag mig på Afternoon Tea – kommer berätta mer! – sedan slumpade det sig så att jag hade 22 minuter på mig innan pendeln skulle gå så jag hann shoppa – återkommer till det också!!! – och nu är fredagstacon spisad och jag ska ta tag i nyårslöftet från 2002 och tvätta bort sminket. Har en ny produkt från Bliss som kommer hjälpa mig med det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.