Alla är där

IMG_6202.JPG
Idag öppnar Formex ute på Stockholmsmässan och det känns som att alla är där utom jag. Tidigare år har jag haft fullt upp framåt Formex eftersom jag jobbar med utställningen Formex@Pub två år i rad, men den utställningen är nu ett minne blott. Det var 2012 och 2013. Idag/i år har jag tyvärr fått prioritera bort mässan för att fokusera på visningen, på schemat idag står återigen planeringsmöten och förberedelser för Fashion Talents och Fashion Week. Work work work.
Som tur är har jag Karin Uggla på plats som trendspanar åt oss båda.

Tags from the story
, ,
Written By
More from Tove Castor

I wish – 1 december

Vad jag själv vill ha är också mina allra bästa julklappstips. Varje...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *