LIFESTYLE - TOVE CASTOR

DET BLIR INTE ALLTID SOM MAN TÄNKT SIG – MIN HELG I BILDER

Det blir inte alltid som man tänkt sig. Det blir alltid som det blir.

Just den filmen Det blir aldrig som man tänkt sig, den filmen skulle vi se på vår första date K och jag. Det blev inte som vi tänkt oss för det visade sig att vi kom en dag för sent till den förhandsvisning vi trodde vi var på väg till. Filmen Det blir aldrig som man tänkt sig handlar om hur livet kan bli när man plötsligt blir med barn…och så blev det ju…Tur vi aldrig såg filmen för det hade blivit för klyschigt.

Den här helgen däremot, den blev inte heller riktigt som jag planerat men mycket bra ändå. Jag åkte hem ett par dagar tidigare än familjen från Vemdalen för att jag fått äran att prata mode och trender på Hugo Boss under fredagsmorgonen. Fredags eftermiddagen fortsatte sedan med lunch uppe på Spalt PR.

 

Förutom en massa härligt lunchsnack passade jag på att titta på Morris&Luca´s härliga make up borstar…

 

…och Living Proof´s bästa, bästa torrshampoo och mitt för tillfället absoluta favoritshampo.

Living Proof Curl som ger så mycket fukt till mitt hår som det bara är möjligt.

 

Vissa presskontor har snyggare golv än andra….

 

Vidare mötte jag upp Camilla från Premium Magazine för att ta emot några tidningar. Tidningar som ska till presskontoren vilka representerar en del av de varumärken som finns med i våra spaningar. Vi gjorde sällskap först till VassPR och sedan till Presskontakterna som bjöd på kaffe och en mysig eftermiddag med skönhet, snack och ett härligt lugn. Så mysigt.

 

 

Passade på att prova primers, primers som ger sådan lyster att jag får habegär. Illuminating primer från CoverFX

 

Sedan bar det i raskt takt iväg ot tåget hem för att hinna hem och spela in veckans podcast innan Karin åker till fjällen.

Podcasten ligger såklart redan ute nu, det är ju måndag, och i veckans pod pratar vi om hur det var att starta eget. Hur man gör, hur gjorde vi, vad bör man tänka på och vad borde vi ha tänkt på…

 

 

Därefter var det dags att ta hand om posten och slå mig till ro och äta. Det blir avokado och keso om jag får bestämma. Jag kan äta det varje dag, året om och bara för att det var fredag blev det ett glas rose också.

 

Innan det var dags för sängen fick jag iväg en del portfoliobilder inför ett ev jobb. Som stylist kan man jobba på många olika sätt. Ibland får man frågan, ibland frågar man. I det här fallet frågar vi. Vi är ett team  besående av fotograf, make up och hår, illustratör och stylist aka moi.

 

 

Så långt gick allt som planerat. Det var här det brast. Lördag morgon. Jag förbereder mig för att åka till Gävle på 40-års fest. Allt är klart och det här är vad jag planerat att ha på mig men telefonen ringer och resten av familjen kommer hem. Något tidigare, inte helt pigga tyvärr. Så det blir en lördag i tv soffan istället…

Kjol över skjortklänning är en ny favorit. På FW bar jag den i svart och den här helgen var planen att inviga den vita. den vita Art dress om jag faktiskt köpt till midsommar. Jag vet, helt galet, men jag har vetat ända sedan förr året att jag vill ha den på midsommarafton. jag hade velat ha den redan då…

 

 

Nya TV-soffor för nu när jag inte kom iväg passade vi på att sätta upp de nya sofforna. Ut med de gamla och in med de nya. Likadana, så ingen kommer märka att vi bytt…

 

Söndagen blev ett myller av tvätt och röj. Som ni förstår fanns en hel del tvätt efter 4 personer i fjällen. Däremot är det inget jag fotograferar, men ni förstår väl att jag också har tvätt och stök och disk osv osv…

Däremot är ljuset i köket något nytt. Innan vi byggde om fanns det ingen dörr i köket så ljuset vi har där idag är helt nytt och det är fortfarande lika underbart att det nu är så ljust. Det var just den här dörren som föranledde hela köksbytet. Golvbytet. Fönsterbytet. Ommålningen. Hallrenoveringen…och allt det där vi höll på med hela hösten. Nu får vi njuta av allt!

Kanske ser ni K också som hukar sig för kameran nere i vänstra hörnet…. haha

 

 

Helgerna består ofta av sådant här. Fix med hemmet blandat med lite småjobb. Ett glas vin, familjemys och kaffe i köket. Just den här helgen var det ingen handboll, jag missade en fest med vänner från förr men däremot blev det söndagsmiddag hos Mamma. Det är så himla härligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.