BEAUTY - TOVE CASTOR

ACO OCH TULPANER

Jag vet inte hur det är med er men jag är uppvuxen med ACO. ACO och Tulpaner! Min mamma använde alltid ACO så när jag började intressera mig för smink var det ACO rengöringsmjölk som varsamt tvättade bort den gröna kajalen som jag hade sådan faiblesse för.  Det är någonting vackert i det där enkla, precis som med tulpanerna. Man vet vad man får och man ångrar sig alltid. ACOs hudvårdsprodukter är något jag alltid återvänder till när jag behöver något varsamt, något parymfritt och milt. Precis som jag efter en bukett sotande liljor alltid återvänder till tulpanerna. Älskar de enkla, vackra anspråkslösa tulpanerna. Rosa och vita.

Fukt är också något som ligger mig extra varmt om hjärtat. Helt enkelt för att det är en av de viktigaste grunderna för fräsch och frisk hy och för att det effektivt motverkar rynkor och fina linjer. Det är ju där jag befinner mig i livet. Just den här serien, den rosa med underrubriker som Soothing, Caring och Nursering, har just allt det där, oljor och vitamin E, mängder av parfymfri fukt som snabbt sjunker in i huden. 

ACO och Tulpaner, vardagslyx som är ekonomiskt hållbart och med en lång historia av goda minnen. I alla fall i min familj.

 

Kram Tove

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.