LIFESTYLE - TOVE CASTOR

NÄSTA UPPDRAG

Man är aldrig bättre än sin senaste film eller sin senaste skiva? Stämmer det verkligen? Allt måste väl räknas, framgångar och dippar som tillsammans ger ett löfte om vad man kan förvänta sig eller. Sen med erfarenhet och kontinuitet så stiger ju lägstanivån med tiden tänker jag.

Jag får ofta frågan – Vad är nästa uppdrag? Ibland kan jag svara med säkerhet, men ibland inte för det kan gå fort i min branch. Hade jag svarat på frågan i måndags hade svaret varit:
– Ett dekoruppdrag med vårtema
Men istället sitter jag idag här och förbereder mig för ett nyinkommet uppdrag för Hugo Boss. Efter flera veckor ute på språng är det helt underbart att jag den här veckan fått några dagar hemma i min work in closet. Med Uggla i fjällen så vi har inte bokat in några av våra gemensamma uppdag den här veckan, vilket betyder att jag helt och hållet äger min egen tid och därav fanns det utrymme för mig att boka in uppdrag på kort varsel. Så frågar Ni mig idag är istället svaret:
– Next upp är ett stylistuppdrag med Stylistkonsultation och trendsnack i Hugo Boss butik på Biblioteksgatan.
Eftersom det betyder en dags jobb i city för mig så jag har passat på att boka in både en frukost med Bukvy och en businesslunch med oviss utgång. Win Win man måste ta tillvara på tiden. Frilanslivet är verkligen varierande och spännande!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *