Att inspirera en inspiratör

IMG_2788.JPG Jag har några stora säkerhetsnålar som jag hittade i en inredningsbutik för 2 år sedan som genast blev en rolig stylingdetalj/smycke. Den här bilden tog jag under vintern 2012 och jag jobbade backstage under fashion week i Stockholm. Det var I Robert Rydbergs stylist team och jag älskade det. Jag gick därifrån så inspirerad och uppfylld av det här yrket så jag gjorde något jag då aldrig har gjort förut, jag skickade ett tackkort, tack för att jag fick vara en del av detta…typ. Det jag gjorde var att jag lade ner en av mina säkerhetsnålar och lade till något i stil med “jag tror att du kommer gilla denna…” Och det gjorde han för telefonen ringde ganska snart och i år på BACK s visning tog den för sig. Roligt att kunna inspirera andra och speciellt dem som själva brukar stå för inspirationen. Jag är inte ens säker på om han kommer ihåg att han fick den av mig, so what. Jag fick en hint om att lita på min intuition och att våga lita på att mina idéer håller, ibland i flera år. Det tar jag med mig. Så här såg det ut på BACK ss15, stylat av Robert Rydberg. See the pins?

IMG_2789.JPG

IMG_2790.JPG

De var överallt. Så, jag kör på mina ett år till och tackar.

Written By
More from Tove Castor

Styling på slottet

Så här såg delar av hänget ut i fredags när vi var...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *