LIFESTYLE - TOVE CASTOR

I wish – 1 december

Vad jag själv vill ha är också mina allra bästa julklappstips.

Varje dag fram till julafton lägger jag ut en ”I wish” – som en adventskalender – med ett noga utvalt julklappstips av mig. Enbart baserat på vad jag gillar.

Högt upp på min lista hittar man Moon Earring från Maria Nilsdotter som är ett solitärörhänge dvs man bär det i ena örat. Men som väldigt ofta när jag drabbas av habegär är det slutsålt i hela stan/världen/universum, men de har låtit hälsa från huvudkontoret att de kommer komma in igen, min förhoppning är att de kommer snart. Mycket snart.


moon earring maria nilsdotter
moon earring maria nilsdotter moon earring maria nilsdotter

 

Vad jag själv vill ha är också mina allra bästa julklappstips.

Varje dag fram till julafton lägger jag ut en ”I wish” – som en adventskalender – ett noga utvalt julklappstips av mig. Enbart baserat på vad jag gillar. Låt dig inspireras!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /home/totovove/visualisterna.se/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /home/totovove/visualisterna.se/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/totovove/...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/totovove/visualisterna.se/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35