LIFESTYLE - TOVE CASTOR

Inbjuden att föreläsa på Medborgarskolan i Stockholm

Igår var jag inbjuden att inspirationsföreläsa på Medborgarskolan i Stockholm. Jag brukar bli inbjuden varje termin för att prata utbildning, karriär och vardag inom Visual Merchandise och styling. Just igår träffade vi två klasser blivande VM’s, jag skriver vi för jag bjöd med mig min partner in crime – Karin Uggla. Det är så nyttigt att titta utifrån på allt jag hunnit med under de senaste snart 4 åren. Vi lotsade oss igenom utbildningar, arbetslivserfarenhet, dekor och stylist portfolios. Vilket påminner mig om att vi ännu inte fått upp våra portfolios här på Visualisterna. Det måste vi fixa!

Här är några av de bilder som jag kommer lägga upp i Stylistportfolion när den dagen kommer. Sedan kommer vi såklart också komma upp med en dekorportfolio. 
Portfolio Tove Castor 

Indiska – fotograf Peter Edqvist Mua Åsa Östergren/Elin Svensson/Veronica Lindqvist, Stylist Tove Castor

Portfolio Tove Castor 

Fotograf Kia/Lefwander/Christofer Zagal/Marcus Nyberg Mua Mirja Andersson Stylist Tove Castor

Portfolio Tove Castor 

Fotograf Kia/Lefwander/Marcus Nyberg Mua Mirja Andersson Stylist Tove Castor

Portfolio Tove Castor 

Fotograf Alex&Martin Mua Mahlin Wahlgren/Mirja Andersson Stylist Tove Castor

Portfolio Tove Castor 

Fotograf Alex&Martin Mua Simone Stylist Tove Castor

Portfolio Tove Castor

Fotograf Alex&Martin Mua Mirja Andersson (på bilden med Sanna Lundell) Stylist Tove Castor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.