FASHION - TOVE CASTOR,  LIFESTYLE - TOVE CASTOR

att planera för ö liv

Jag brukar börja redan strax efter jul, börjar drömma om sommargarderoben alltså, och då brukar det låta som så här – Den blir bra på båten. För det är liksom så jag jobbar. Båten kräver en annan garderob det bara är så. Men som det ser ut idag lutar det åt att skärgården får vänta och att ö-liv hägrar. Då börjar planeringen av en annan sommargarderob. Idag tittade jag in på Weekday och plockade ihop en outfit som jag skulle stortrivas i på kullerstensgatorna i Rønne. För det är dit kosan styr och det blir Bornholm för hela slanten.

 

Bild1

 

Jag skulle inte ha något emot ett par utsvängda culottes (utan frontveck fram, äntligen, varför envisas alla med frontveck jag är inte alls sugen men har såklart felköpt ett par), ett dressat svart linne, bygellösa bh-toppar, tofsar och platta sandaler – varför inte en Birkenstock.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.