FASHION - TOVE CASTOR

NEW IN – BASKER

Jag fick lite feeling idag så direkt efter pressfrukosten i Gudrun Sjödéns ateljé gjorde jag ett stopp (inte snabbt) i hennes butik i Gamla Stan. Det finns svart även hos Gudrun Sjöden ?. Jag hittade jag en fin basic svart skjorta med kina-krage och en randig T-shirt med holkärm, utan söm och med en något bredare rand, shop shop. Men, jag slog också till på en gammal klassiker. Den har figurerat i min garderob till och från så länge jag an minnas så kanske var det av ren nostalgi eller är det ren magkänsla för innan det var dags att betala bestämde jag mig snabbt för en basker. En klassisk svart yllebasker. a Little bit Parisian.

 

gudrun sjöden

basker gudrun sjöden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *