BEAUTY - TOVE CASTOR

OPI RETRO SUMMER – VÅRTREND

Retro Summer – En sorbetig vårtrend från OPI

Det var inte mer än någon vecka sedan jag tittade lite närmre på nagellackstrender och lagom till att solen tittar fram så passar OPI på att bjuda in till pressträff och visst, de kommer med pasteller. Glassiga, sorbetiga pasteller. Som små Bubbies. Det är någonting med nagellack som påminner om smågodis. man vill ha många och man vill ha alla sorter. jag brukar vara ganska trogen mina standardlack som är det röda, svarta och ett lack i ”nude” men jag måste erkänna att de här lacken får mig att vilja vara otrogen.

 

opi retro summer

 

opi retro summer

 

OPI som alltid har så lockande namn på sina lack kommer inom kort ut med en serie som bär namnet Retro Summer och innehåller lacken (fr vänster)  SPF XXX, I´m Getting a Tan-gering, What´s The Double Scoop?, Sailing & Nail-ing, Towel Me About It och Flip Flops and Crop Tops. Varför inte måla alla naglar utom en i What´s The Double Scoop? och sätta Towel Me About It på ringfingernaglarna och sedan ett matt topplack på det. Eller gör en fransk manikyr med matt och blankt topplack? Pastellerna kommer vara extra snygga när man börjat få lite sol på kroppen.

 

opi retro summer

 

Det finns också en pastellserie som kanske till och med är ännu härligare. Samma lika här, pastellerna blir ännu mer pastelliga med ett lager matt överlack!

I den här serien ingår också ett vitt och ett grönt lack. Om ni tittar lite nära ser ni att man lackat ena sidan utan topplack och medan man lagt ett matt topplack på den andra sidan. 

opi pastell

opi pastell

opi retro summer

Smågodis från OPI – Retro Summer

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.