ATT TA BORT TATUERING MED LASER – LÄGESRAPPORT

ta bort tatuering med laser

ta bort tatuering med laser

 

Ni har nog inte missat att jag håller på att ta bort en tatuering med laser, Picosure laser på kliniken Eraze för att vara extra tydlig. 

3 Juni har jag bokat in nästa besök men bara för att det är 17 Maj, Norges Nationaldag, idag så skickar jag en extra tanke till Eraze som faktiskt är norskt. Jag skickar en tanke och passar på att visa upp hur det ser ut idag, bleknad men inte helt och hållet borta ännu.

Som jag längtar tills den bleknat för gott!

Tags from the story
, ,
Written By
More from Tove Castor

MINA TRE TIPS INFÖR VÅREN – UNT24

I slutet av förra veckändar jag på UNT24, Uppsala Nya Tidningar´s webb,...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *