I´M GETTING A TAN-GERINE
BEAUTY - TOVE CASTOR,  LIFESTYLE - TOVE CASTOR

I´M GETTING A TAN-GERINE

 

I´M GETTING A TAN-GERINE
I´M GETTING A TAN-GERINE

 

I´m Getting a Tan-Gerine är en av OPI nya kulörer den här våren.

Ganska ofta tar mitt jobb mig med på en resa utanför min comfert zone, till och med en bra bit utanför ibland vilket jag lika ofta kan skylla på mig själv i och med att jag formar stora delar av verksamheten själv. Just den här tisdagen har jag ägnat åt att filma och att redigera både film och bilder och det var just pga en film som föranledde att jag lackade mina naglar i den här härligt citrusoranga kulören från OPI.  Inte min vanliga repertoar men faktum är att orange passar oerhört bra till svart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /home/totovove/visualisterna.se/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:35 Stack trace: #0 /home/totovove/visualisterna.se/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/totovove/...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/totovove/visualisterna.se/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 35