BEAUTY - TOVE CASTOR

EOS – EVOLUTION OF SMOOTH

Den här veckan har vi en tävling hos oss på visualisterna (Ni hittar den här) där Ni kan vinna inte bara en utan 3 (!) EOS Lip Balm. EOS står förr evolution of smooth och vad kan passa bättre just nu i den här bitande kylan än fukt, fukt, fukt till läpparna. Mina läppar är torra som fnöske och det är inte helt bekymmerslöst att få läppstiften att sitta snyggt när läpparna flaggar. Jag gör vad jag kan och smörjer in läpparna så ofta jag kan, men framförallt på kvällen när jag sa sova så det får verka under natten.

EOS måste väl ändå vara en av de mest populära läppbalsamen på marknaden? Jag tycker gammal som ung tycks lida av cravings efter de små pastelliga äggen. 

eos evolution of smooth

Läppbalsamet som är 95 % ekologisk och 100 % naturlig – helt fri från petrolatum och parabener. Fullpackad med antioxidantrik vitamin E, lindrande sheasmör och jojobaolja. Hurra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *