Statusuppdatering på borttagning av min tatuering

picosure laser eraze ta bort tatuering

 

Idag har jag bokat in den fjärde behandlingen på Eraze och jag tänkte bjuda på en statusuppdatering och visa hur min tatuering ser ut efter tre laserbehandlingar. Vid den tredje behandlingen fick jag mindre blåsor men jag smörjde på som planerat med krämen och när de försvann ser det jättefint ut. Vid den första konsultationen konstaterades att det skulle ta mellan 4-7 behandlingar så vid nästa har jag alltså definitivt kommit halvvägs. Men redan nu är den ganska blekt eller hur?!

 

När jag tittar tillbaka på de tidigare bilderna ser jag att det hänt en hel del!

Written By
More from Tove Castor

HABEGÄR VÅREN 2016

Jag blir mer och mer inspirerad av den här iden med “the...
Read More

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *