Statusuppdatering på borttagning av min tatuering

picosure laser eraze ta bort tatuering

 

Idag har jag bokat in den fjärde behandlingen på Eraze och jag tänkte bjuda på en statusuppdatering och visa hur min tatuering ser ut efter tre laserbehandlingar. Vid den tredje behandlingen fick jag mindre blåsor men jag smörjde på som planerat med krämen och när de försvann ser det jättefint ut. Vid den första konsultationen konstaterades att det skulle ta mellan 4-7 behandlingar så vid nästa har jag alltså definitivt kommit halvvägs. Men redan nu är den ganska blekt eller hur?!

 

När jag tittar tillbaka på de tidigare bilderna ser jag att det hänt en hel del!

Written By
More from Tove Castor

FÖRELÄSNING OCH WORKSHOP I VISUELL IDENTITET SOCIALA MEDIER

Snap så var veckan slut!   Den här veckan har vi, Visualisternas...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *