THE SCENT EN NY SOMMARDOFT?

The Scent Boss

Det här med doft är verkligen personligt för mig, jag har en del parfymer men är absolut inte den som byter lite till och från. Ofta fastnar jag för en och då använder jag den under en längre tid. Samtidigt tycker jag att det är härligt att tänka mig nya dofter och jag letar liksom hela tiden efter min doft. jag skulle vilja ha en “min doft” men har nu några stycken som jag tagit till mig. En är Seven Veils från Byredo och den andra är Black Opium från YSL. Det är dem jag varvar mellan för tillfället även om det senaste halvåret har varit Black Opium.

Nu har jag dock kanske hittat en till. The Sent från BOSS. Kanske kan det här bli min sommardoft? Den är lätt och lite söt vilket jag gillar, men också mogen på något vis. När jag läser om den står det:

“saftig persika som tillsammans med söt honung och blomstrande fresia, förförisk osmanthus och i basen intensivt rostade kakaobönor”

Jag gillar den och för mig är är det en sommardoft, mkt troligt min nya sommardoft.

The Scent är lite komplex och svårdefinierad och det är precis vad jag brukar falla för. Den har många bottnar. Mina bästa tips när det kommer till parfym är att aldrig gnugga. Det lär förstöra aromen. Sedan ska man aldrig bilda sig en uppfattning förrän efter minst 20 minuter eftersom doftnoterna förändras och så är det ju kombinationen av parfymen och din egen soft som ska funka samman. Av samma anledning är det svårt att bara köpa en doft man gillar på någon annan, den kanske inte alls passar dig. Ett annat tips är att applicera parfymen lite mellan brösten, lite på handleden men också en lätt spray i nacken. Då lämnar du doften bakom dig när du lämnar rummet. Den du!

Written By
More from Tove Castor

I wish – 16 december – Swedish Stockings

Tänk att den är här, den eko-vänliga strumpbyxan. jag som älskar strumpbyxor....
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *