NUDE LOVE FRÅN BUKVY

NUDE LOVE FRÅN BUKVY

New love!

Ni vet att jag älskar Bukvy. Deras WalletBag är Visualisternas personliga favorit och jag använder min varje dag. jag har ingen annan väska, inget annat plagg, som jag får så många frågor om. Nu har jag en new love, ja en nygammal för att vara helt ärlig, för jag föll såklart hårt för deras Stockholm Bag när den kom i Nude. 

Nu är den min och jag älskar den redan gränslöst. Det här är en 5:1 väska som snabbt går att koppla om till ryggsäck/tote/clutch/crossbody och så axelremsväskan. Min favorit är att öppna upp så mockan kommer fram, ha den vikt och hålla axelremmen kort. För att bära över axeln/under bakan armen. Älskar den i nude och med de svarta dragkedjorna.

Tags from the story
, , , ,
Written By
More from Tove Castor

GARNIER BIO ÄR ECO CERTIFIERAT OCH VEGANSKT

  Vad: Franska Garnier har lanserat en ekologisk linje, Garnier Bio som består...
Read More

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *